Negatieve BKR en toch een financiering afsluiten

Kansen zien, benutten en een oplossing bieden. 

Faillissement, BKR A3 notering en bij het eerste gesprek met de klant het gevoel krijgen, dit moet toch lukken. Klant is ondernemer, geraakt door de crisis en failliet gegaan in 2015, zowel privé als zakelijk. Hij is niet stil blijven zitten en is in een andere tak van sport erg succesvol geworden. Nationaal en internationaal. 2016 mooie cijfers 2017, 2018, en eerste helft 2019 idem. Flink eigen vermogen, inkomen van meer dan een ton, maar de eigen bank wenst er niet eens naar te kijken. Hoewel de bank geen partij is bij het faillissement zijn klanten na het verwijderen van de BKR melding (maart 2020) niet welkom. Wellicht in 2021. Gelukkig zijn er andere partijen in de markt die over de BKR registratie heen kijken en de cijfers en de ondernemer erachter beoordelen en de aanvraag goedkeuren. Ook de taxatie van de bouwkavel bleek bij de makelaars moeilijk passend in het model. Gelukkig zijn er ook daar partijen die buiten de gangbare paden gaan, die lef hebben en die net als ik mijn nek uitsteken voor mijn klanten. Daar krijg ik energie van. Dank Rabobank: en gefeliciteerd met jullie nieuw Private Banking en zakelijke klant.  Weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met mij op. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. Paul Hypotheken, gewoon goed Advies. 

Delen mag 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar top