Financiële planning

PAULHYPOTHEKEN.NL

Financiële planning helpt je keuzes te maken

Wensen en inzicht combineren

Steeds meer mensen willen weten waar zij financieel aan toe zijn. Klanten worden onzeker en hebben een hoop vragen over hun financiële situatie richting pensioen.  Overheidsingrijpen zorgt voor een beperking van de renteaftrek, maar ook de hoogte van het pensioen en de invloed van eerder of later met pensioen gaan en het stijgen de kosten van levensonderhoud maakt dat mensen inzicht willen in hun persoonlijke situatie. 

Naast inzicht willen ze graag advies over mogelijke oplossingen in de specifieke situatie en daarmee de toekomst een stuk inzichtelijke r en zekerder te krijgen. Ook werkgevers bieden hun medewerkers aan om een financiële planning/foto te laten maken? De werkgever geeft in veel gevallen ook een vergoeding. 

Wat is een financiële planning? Of financiële foto geeft inzicht in jouw financiële situatie in de toekomst. Daarnaast heeft u zelf wensen.  Op welke leeftijd wilt u stoppen met werken? Wat is dan het inkomen en hoeveel is er dan nog over voor de hypotheeklasten en om van te leven?  Wat kan ik nu doen om het straks wat beter te hebben? Ik wil mijn kinderen of mijn kleinkinderen helpen bij de aankoop van een woning.  Wat zijn de mogelijkheden eigenlijk?

Allemaal vragen uit mijn praktijk. Ik kan de toekomst niet voorspellen. Wel kan ik op basis van je wensen de situatie laten zien zoals die nu is en welke maatregelen er nodig zijn om jouw doelen te bereiken. De overheid blijkt de laatste jaren wispelturig en veranderingen volgen elkaar snel op. Flexibiliteit in mijn planning staat daarbij voorop en daarmee bereik ik dat we kunnen inspelen op de veranderingen. Verder adviseer ik periodieke contactmomenten in te bouwen en over en weer informatie uit te wisselen bij wijzigingen in gezin, inkomen of vermogen. Als Gecertificeerd Financieel Planner FFP help ik je graag. 

Een persoonlijk financieel plan helpt je soepel om te gaan met de wisselende financiële wensen en verplichtingen in het leven. Zo’n plan opstellen is soms een uitdagende  klus. Ik kan je als financieel planner, veel werk uit handen nemen èn je van waardevol objectief advies voorzien.  In een persoonlijk adviestraject help ik jou bij het in kaart brengen van je financiële situatie nu en in de toekomst. Dit leidt tot een persoonlijk financieel plan dat uitgaat van jouw wensen en mogelijkheden. 

informatief gesprek

Waarom een onafhankelijk financieel adviseur?

Uit onderzoek van Adfiz blijkt dat de gemiddelde besparing bij een onafhankelijk hypotheekadviseur 0,37% bedraagt. Ik krijg van geldverstrekkers of verzekeraars geen vergoeding voor het afsluiten van een hypotheek. Dat is ook verboden bij wet. Dit om sturing door de adviseur naar een bepaalde maatschappij te voorkomen. Een goede ontwikkeling.  Jij als klant betaalt mij en niemand anders. Ik ben volledig onafhankelijk. 

Als onafhankelijk hypotheekadviseur maak ik keuze uit meer dan 30 aanbieders op rente en voorwaarden. Ik heb speciale software waarmee ik een selectie kan maken van de beste partijen die in jouw specifieke situatie past. Een bank adviseert alleen zijn eigen producten en maakt geen vergelijking. Ik lever je de allerbeste geldverstrekkers en vergelijk deze op rente en voorwaarden. Met name de voorwaarden zijn belangrijk. Hoe lang is de offerte geldig, kan je deze verlengen en zijn daar kosten aan verbonden? Kan de rente tussentijds nog dalen, bijvoorbeeld tot aan de overdracht bij de notaris? Hoeveel kan ik boetevrij aflossen en kan ik mijn contract meeverhuizen? 

Ik bemiddel ook voor de  grote banken. Je kunt  dus ook voor een hypotheekverhoging van je huidige hypotheek van de Rabobank, ABN-Amro of ING bij mij terecht of een andere aanpassing laten doen. 

Ook voor een levensverzekering of woonlastenverzekering maak ik een vergelijking uit verschillende aanbieders. 

vrijblijvend & informatief

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie over een dienst? Vraag dan hier een offerte aan of bel Paul 06-40280324

Scroll naar top