Hypotheekadviseur Leusden

PAULHYPOTHEKEN.NL

Hypotheekadviseur en financieel advies in Leusden

Uw hypotheekadviseur in Leusden. Paulhypotheken en verzekeringen adviseert u graag in Leusden en omgeving. Financieel advies kan plaatsvinden bij u thuis of op kantoor in Leusden. Heeft u uw hypotheek destijds afgesloten bij de Rabobank in Leusden of andere bank en heeft u geen zin in een advies via een beeldscherm of lange wachttijden aan de telefoon. Bel dan met Paul Hypotheken voor onafhankelijk hypotheekadvies in Leusden. Al vele klanten heb ik Leusden geholpen met financieel advies voor een passende hypotheek bij aankoop van een nieuwe woning of verbouwing van de woning in leusden. Ik ken als onafhankelijk financieel adviseur het woningaanbod in Leusden en werk samen met de makelaars die in Leusden actief zijn. Als Leusdense Hypotheekadviseur help u graag aan een passende hypotheek of overbruggingsfinanciering voor uw nieuwe woning in Leusden.  Zoekt u een hypotheekadvies voor uw nieuwe woning in PrincenParc Leusden dan bent u bij Paul Hypotheken in Leusden aan het goede adres. Parkrand en Hof van Liz zijn ook  nieuwbouwprojecten waarbij PaulHypotheken in Leusden u kan helpen aan een passende hypotheek. Paul Hypotheken bemiddelt als financieel adviseur /hypotheekadviseur in de gemeente Leusden voor verschillende geldverstrekkers die speciale nieuwbouwhypotheken hebben waarbij u extra korting krijgt op de rente voor uw nieuwbouwwoning in plan PrincenParc in Leusden. Een afspraak in Leusden met een onafhankelijk hypotheekadviseur kan bij u thuis of op de zaak plaatsvinden.

Paulhypotheken is ook actief als financieeladviseur en hypotheekadviseur en financieel planner in Barneveld, Leusden, Voorthuizen, Achterveld, Scherpenzeel, Renswoude, Woudenberg, Terschuur, Lunteren, Ede, Veenendaal, Ederveen, Zwartebroek, Kootwijkerbroek.

informatief gesprek

Waarom een onafhankelijk hypotheekadviseur?

Uit onderzoek van Adfiz blijkt dat de gemiddelde besparing bij een onafhankelijk hypotheekadviseur 0,37% bedraagt. Ik krijg van geldverstrekkers of verzekeraars geen vergoeding voor het afsluiten van een hypotheek. Dat is ook verboden bij wet. Dit om sturing door de adviseur naar een bepaalde maatschappij te voorkomen. Een goede ontwikkeling.  Jij als klant betaalt mij en niemand anders. Ik ben volledig onafhankelijk. 

Als onafhankelijk hypotheekadviseur maak ik keuze uit meer dan 30 aanbieders op rente en voorwaarden. Ik heb speciale software waarmee ik een selectie kan maken van de beste partijen die in jouw specifieke situatie past. Een bank adviseert alleen zijn eigen producten en maakt geen vergelijking. Ik lever je de allerbeste geldverstrekkers en vergelijk deze op rente en voorwaarden. Met name de voorwaarden zijn belangrijk. Hoe lang is de offerte geldig, kan je deze verlengen en zijn daar kosten aan verbonden? Kan de rente tussentijds nog dalen, bijvoorbeeld tot aan de overdracht bij de notaris? Hoeveel kan ik boetevrij aflossen en kan ik mijn contract meeverhuizen? 

Ik bemiddel ook voor de  grote banken. Je kunt  dus ook voor een hypotheekverhoging van je huidige hypotheek van de Rabobank, ABN-Amro of ING bij mij terecht of een andere aanpassing laten doen. 

Ook voor een levensverzekering of woonlastenverzekering maak ik een vergelijking uit verschillende aanbieders. 

vrijblijvend & informatief

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie over een dienst? Vraag dan hier een offerte aan of bel Paul 06-40280324

Scroll naar top