Verzekeringen

PAULHYPOTHEKEN.NL

Verzeker datgene wat noodzakelijk is

Als onafhankelijk verzekeringsadviseur vergelijk ik voor mijn klanten verzekeringsmaatschappijen op voorwaarden en tarief. Dat zijn alle voorkomende schadeverzekeringen in Nederland. Zoals bijvoorbeeld een opstal of inboedelverzekering, maar ook een rechtsbijstand, aansprakelijkheidsverzekering of doorlopende reisverzekering. Software gaat voor jou op zoek naar de beste en voordeligste maatschappij in jou specifieke situatie.

Verder adviseer ik je over het risico van overlijden. Hoe groot is dat risico en wat betekent dat financieel? Wist je dat de premies voor overlijdensrisicoverzekeringen de afgelopen jaren flink zijn gedaald. Het oversluiten van een overlijdensrisicoverzekering kan een flinke besparing opleveren. Daarnaast onderzoek ik of het huidige verzekerd bedrag toereikend is of wellicht zelfs te hoog. Meer weten? Neem contact met mij op. Een premievergelijk op voorwaarden is zo gemaakt.

informatief gesprek

Verzekeren Op maat

Uit onderzoek van Adfiz blijkt dat de gemiddelde besparing bij een onafhankelijk hypotheekadviseur 0,37% bedraagt. Ik krijg van geldverstrekkers of verzekeraars geen vergoeding voor het afsluiten van een hypotheek. Dat is ook verboden bij wet. Dit om sturing door de adviseur naar een bepaalde maatschappij te voorkomen. Een goede ontwikkeling.  Jij als klant betaalt mij en niemand anders. Ik ben volledig onafhankelijk. 

Als onafhankelijk hypotheekadviseur maak ik keuze uit meer dan 30 aanbieders op rente en voorwaarden. Ik heb speciale software waarmee ik een selectie kan maken van de beste partijen die in jouw specifieke situatie past. Een bank adviseert alleen zijn eigen producten en maakt geen vergelijking. Ik lever je de allerbeste geldverstrekkers en vergelijk deze op rente en voorwaarden. Met name de voorwaarden zijn belangrijk. Hoe lang is de offerte geldig, kan je deze verlengen en zijn daar kosten aan verbonden? Kan de rente tussentijds nog dalen, bijvoorbeeld tot aan de overdracht bij de notaris? Hoeveel kan ik boetevrij aflossen en kan ik mijn contract meeverhuizen? 

Ik bemiddel ook voor de  grote banken. Je kunt  dus ook voor een hypotheekverhoging van je huidige hypotheek van de Rabobank, ABN-Amro of ING bij mij terecht of een andere aanpassing laten doen. 

Ook voor een levensverzekering of woonlastenverzekering maak ik een vergelijking uit verschillende aanbieders. 

vrijblijvend & informatief

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie over een dienst? Vraag dan hier een offerte aan of bel Paul 06-40280324

Scroll naar top