Hypotheekadviseur Woudenberg

PAULHYPOTHEKEN.NL

Hypotheekadviseur nodig?

Paulhypotheken en verzekeringen adviseert u graag vrijblijvend bij u thuis in Woudenberg. Al vele klanten heb ik geholpen met de financiering van een nieuwe woning of verbouwing van de woning. Ik ken het woning aanbod in Woudenberg en de makelaars die daar actief zijn. Ik help u graag aan een passende hypotheek of overbruggingsfinanciering voor uw nieuwe woning. In Woudenberg komen ook regelmatig nieuwbouwprojecten/woningen beschikbaar. Paul Hypotheken bemiddelt voor verschillende geldvestrekkers die speciale nieuwbouwhypotheken hebben waarbij u extra korting krijgt op de rente bij een nieuwbouwwoning of verbouwing. Een afspraak kan bij u thuis of op de zaak plaatsvinden.

Ik ben ook actief in Barneveld, Leusden, Voorthuizen, Achterveld, Scherpenzeel, Renswoude, Woudenberg, Terschuur, Lunteren, Ede, Veenendaal, Ederveen, Zwartebroek, Kootwijkerbroek.

informatief gesprek

Waarom een onafhankelijk hypotheekadviseur?

Uit onderzoek van Adfiz blijkt dat de gemiddelde besparing bij een onafhankelijk hypotheekadviseur 0,37% bedraagt. Ik krijg van geldverstrekkers of verzekeraars geen vergoeding voor het afsluiten van een hypotheek. Dat is ook verboden bij wet. Dit om sturing door de adviseur naar een bepaalde maatschappij te voorkomen. Een goede ontwikkeling.  Jij als klant betaalt mij en niemand anders. Ik ben volledig onafhankelijk. 

Als onafhankelijk hypotheekadviseur maak ik keuze uit meer dan 30 aanbieders op rente en voorwaarden. Ik heb speciale software waarmee ik een selectie kan maken van de beste partijen die in jouw specifieke situatie past. Een bank adviseert alleen zijn eigen producten en maakt geen vergelijking. Ik lever je de allerbeste geldverstrekkers en vergelijk deze op rente en voorwaarden. Met name de voorwaarden zijn belangrijk. Hoe lang is de offerte geldig, kan je deze verlengen en zijn daar kosten aan verbonden? Kan de rente tussentijds nog dalen, bijvoorbeeld tot aan de overdracht bij de notaris? Hoeveel kan ik boetevrij aflossen en kan ik mijn contract meeverhuizen? 

Ik bemiddel ook voor de  grote banken. Je kunt  dus ook voor een hypotheekverhoging van je huidige hypotheek van de Rabobank, ABN-Amro of ING bij mij terecht of een andere aanpassing laten doen. 

Ook voor een levensverzekering of woonlastenverzekering maak ik een vergelijking uit verschillende aanbieders. 

vrijblijvend & informatief

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie over een dienst? Vraag dan hier een offerte aan of bel Paul 06-40280324

Scroll naar top