Financieren met PGB inkomen

Het onmogelijke doen voor je klanten 

Vandaag een gezin in Barneveld ongelooflijk blij gemaakt met een hypotheek offerte. Het was een mooi maatwerk traject. Ze hebben een minderjarige dochter met PGB en kunnen nu een woning aankopen met veel ruimte zodat ze straks hun dochter zelfstandig kunnen huisvesten op eigen terrein en zo optimaal voor haar zorgen. Met dank ook aan NHG die goedkeuring heeft gegeven voor de financieringsopzet. Dank ook aan de geldverstrekker die als enige in deze situatie wilde financieren. Vandaag dus niet alleen hypotheekadviseur geweest maar ook een bijdrage aan andermans gezinsgeluk. Meer weten over wat ik jou specifieke situatie kan betekenen? Neem contact met mij op.  Of kijk op: www.pgbhypotheekadvies.nl Paul Heijboer

Delen mag 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar top