Verhuur hypotheek

PAULHYPOTHEKEN.NL

Woning kopen om te verhuren

Particuliere woningverhuur is bezig aan een opmars. Inmiddels zijn er zo’n tien geldverstrekkers actief in het financieren van woningen die bestemd zijn voor de verhuur en dat aantal zal toenemen. Momenteel bemiddel en vergelijk ik op rente en voorwaarden de volgende geldverstrekkers: Nationale Nederlanden, NIBC, RNHB, Woonfonds, DYNAMIC, Lloyds Bank en de ING Bank. Een woning aankopen om te verhuren kan voor een studerend kind of kamerhuur of het verhuren van de gehele woning en dient tegenwoordig meer om er zelf meer rendement te behalen dan bijvoorbeeld de spaarrekening. Of door nu een appartement te kopen, dat te verhuren en er later zelf in te gaan wonen. 

Daarnaast heb ik mij aangesloten bij De Nederlandse, een partij die actief is in de woningverhuur voor professionele verhuurders. Veelal vermogende particulieren die al verschillende woningen in de verhuur hebben en de portefeuille willen uitbreiden. Veelal lukt dat niet bij de huidige bank. 

informatief gesprek

Verhuur hypotheek Op maat

Uit onderzoek van Adfiz blijkt dat de gemiddelde besparing bij een onafhankelijk hypotheekadviseur 0,37% bedraagt. Ik krijg van geldverstrekkers of verzekeraars geen vergoeding voor het afsluiten van een hypotheek. Dat is ook verboden bij wet. Dit om sturing door de adviseur naar een bepaalde maatschappij te voorkomen. Een goede ontwikkeling.  Jij als klant betaalt mij en niemand anders. Ik ben volledig onafhankelijk. 

Als onafhankelijk hypotheekadviseur maak ik keuze uit meer dan 30 aanbieders op rente en voorwaarden. Ik heb speciale software waarmee ik een selectie kan maken van de beste partijen die in jouw specifieke situatie past. Een bank adviseert alleen zijn eigen producten en maakt geen vergelijking. Ik lever je de allerbeste geldverstrekkers en vergelijk deze op rente en voorwaarden. Met name de voorwaarden zijn belangrijk. Hoe lang is de offerte geldig, kan je deze verlengen en zijn daar kosten aan verbonden? Kan de rente tussentijds nog dalen, bijvoorbeeld tot aan de overdracht bij de notaris? Hoeveel kan ik boetevrij aflossen en kan ik mijn contract meeverhuizen? 

Ik bemiddel ook voor de  grote banken. Je kunt  dus ook voor een hypotheekverhoging van je huidige hypotheek van de Rabobank, ABN-Amro of ING bij mij terecht of een andere aanpassing laten doen. 

Ook voor een levensverzekering of woonlastenverzekering maak ik een vergelijking uit verschillende aanbieders. 

vrijblijvend & informatief

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie over een dienst? Vraag dan hier een offerte aan of bel Paul 06-40280324

Scroll naar top