Verduurzamen van je woning

PAULHYPOTHEKEN.NL

Waar begin je met verduurzamen?

Van je huis verduurzamen krijg je geen spijt. Door isolatie van je vloer of het dak/zolder en zonnepanelen daalt je energierekening. Dat is helemaal interessant nu de prijs van gas door het dak gaat. Ook maak je daarmee je huis klaar voor een toekomst zonder aardgas. In 2050 mogen huizen alleen nog duurzaam worden verwarmd, met bijvoorbeeld een warmtepomp. Goede isolatie is daarvoor essentieel.

Maar waar begin je? Als je bij Paul hypotheken je hypotheek afsluit kan je bij een aantal geldverstrekkers 9.000 Euro extra lenen boven op het maximaal te lenen bedrag. Dit bedrag moet je gebruiken voor energie besparende maatregelen. Een aantal geldverstrekkers geeft bovendien over dit leningdeel extra rentekorting, met als gevolg dat de rente over de totale lening ook daalt. Het idee erachter is dat de besparing groter is dan de extra last van rente en aflossing. Verder kan je in de gemeente informeren of er een mogelijkheid bestaat tot subsidie. Op zonnepanelen krijg je de BTW a 21% terug. Door mijn samenwerking met de Energiebespaarders kan je bij aankoop van een bestaande woning een energie bespaarrapport laten opstellen. Daarmee zie je in één oogopslag wat je kunt verduurzamen en ook besparen. 

Vaak combineren klanten het verduurzamen vaak met het ophogen van de lening voor een andere keuken of het openbreken van het rentecontract. Vraag mij gerust om advies.

informatief gesprek

Verduurzamen Op maat

Uit onderzoek van Adfiz blijkt dat de gemiddelde besparing bij een onafhankelijk hypotheekadviseur 0,37% bedraagt. Ik krijg van geldverstrekkers of verzekeraars geen vergoeding voor het afsluiten van een hypotheek. Dat is ook verboden bij wet. Dit om sturing door de adviseur naar een bepaalde maatschappij te voorkomen. Een goede ontwikkeling.  Jij als klant betaalt mij en niemand anders. Ik ben volledig onafhankelijk. 

Als onafhankelijk hypotheekadviseur maak ik keuze uit meer dan 30 aanbieders op rente en voorwaarden. Ik heb speciale software waarmee ik een selectie kan maken van de beste partijen die in jouw specifieke situatie past. Een bank adviseert alleen zijn eigen producten en maakt geen vergelijking. Ik lever je de allerbeste geldverstrekkers en vergelijk deze op rente en voorwaarden. Met name de voorwaarden zijn belangrijk. Hoe lang is de offerte geldig, kan je deze verlengen en zijn daar kosten aan verbonden? Kan de rente tussentijds nog dalen, bijvoorbeeld tot aan de overdracht bij de notaris? Hoeveel kan ik boetevrij aflossen en kan ik mijn contract meeverhuizen? 

Ik bemiddel ook voor de  grote banken. Je kunt  dus ook voor een hypotheekverhoging van je huidige hypotheek van de Rabobank, ABN-Amro of ING bij mij terecht of een andere aanpassing laten doen. 

Ook voor een levensverzekering of woonlastenverzekering maak ik een vergelijking uit verschillende aanbieders. 

vrijblijvend & informatief

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie over een dienst? Vraag dan hier een offerte aan of bel Paul 06-40280324

Scroll naar top