Starters hypotheek

PAULHYPOTHEKEN.NL

Starters op de huizenmarkt

Starters op de huizenmarkt hebben het moeilijk. De prijzen van woningen stijgen al jaren en het aanbod van woningen is beperkt. SVN biedt starters de mogelijkheid aan om een starterslening af te sluiten. De eerste jaren betaal je daarover geen rente en aflossing.

Een starterslening sluit je altijd af in combinatie met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Dat zijn woningen met een prijs tot 405.000 Euro (2023).  Door deze combinatie zijn er al meer mogelijkheden omdat je meer kunt lenen. Ook zijn er starterswoningen via Koopgarant of andere constructie aan te kopen. Dan koop je in veel gevallen de opstal (de woning zelf) maar niet de onder liggende grond. Die blijft in het bezig van bijvoorbeeld de woningstichting.  Er worden daarbij afspraken gemaakt over de verdeling van de winst of verlies bij verkoop.  Ik vertel je graag en help je graag met je financiering van je eerste woning.

Ouders kunnen ook helpen door een eenmalige schenking of door extra geld te lenen. Onder bepaalde voorwaarde kan je op die manier meer lenen of heb je meer eigen geld. 

Met Duokoop is het ook mogelijk meer te lenen en een duurdere woning te kopen. Bij Duokoop koop je de opstal (de woning),  de grond pacht je. Deze maandelijks pacht is net als de hypotheekrente aftrekbaar. De grond kan je op een later moment alsnog kopen, bijvoorbeeld als je meer bent gaan verdienen of wanneer je een groot bedrag ineens verwacht. 

informatief gesprek

Starters hypotheek Op maat

Uit onderzoek van Adfiz blijkt dat de gemiddelde besparing bij een onafhankelijk hypotheekadviseur 0,37% bedraagt. Ik krijg van geldverstrekkers of verzekeraars geen vergoeding voor het afsluiten van een hypotheek. Dat is ook verboden bij wet. Dit om sturing door de adviseur naar een bepaalde maatschappij te voorkomen. Een goede ontwikkeling.  Jij als klant betaalt mij en niemand anders. Ik ben volledig onafhankelijk. 

Als onafhankelijk hypotheekadviseur maak ik keuze uit meer dan 30 aanbieders op rente en voorwaarden. Ik heb speciale software waarmee ik een selectie kan maken van de beste partijen die in jouw specifieke situatie past. Een bank adviseert alleen zijn eigen producten en maakt geen vergelijking. Ik lever je de allerbeste geldverstrekkers en vergelijk deze op rente en voorwaarden. Met name de voorwaarden zijn belangrijk. Hoe lang is de offerte geldig, kan je deze verlengen en zijn daar kosten aan verbonden? Kan de rente tussentijds nog dalen, bijvoorbeeld tot aan de overdracht bij de notaris? Hoeveel kan ik boetevrij aflossen en kan ik mijn contract meeverhuizen? 

Ik bemiddel ook voor de  grote banken. Je kunt  dus ook voor een hypotheekverhoging van je huidige hypotheek van de Rabobank, ABN-Amro of ING bij mij terecht of een andere aanpassing laten doen. 

Ook voor een levensverzekering of woonlastenverzekering maak ik een vergelijking uit verschillende aanbieders. 

vrijblijvend & informatief

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie over een dienst? Vraag dan hier een offerte aan of bel Paul 06-40280324

Scroll naar top