Rabobank, Ing of ABN-Amro Hypotheek

PAULHYPOTHEKEN.NL

Rabobank, Ing of ABN-Amro Hypotheek

Bij Paul kan je gewoon je Rabobank, Ing of ABN-Amro Hypotheek aan laten passen of verhogen. De lokale bank heb je daar niet meer voor nodig. Je hebt in het verleden je hypotheek afgesloten bij één van de grote banken en ziet vervolgens dat het bankkantoor sluit in je dorp. Persoonlijk advies kan alleen nog op afstand via een beeldscherm of u dient even naar een andere stad te rijden om een adviseur te mogen spreken.

 

U kunt daar pas over een paar weken terecht en de doorlooptijden zijn lang. Veel kennis is bij de banken vertrokken en processen zijn allemaal gestandaardiseerd. Daarnaast blinken de traditionele banken niet uit van de scherpe tarieven en beste voorwaarden. Daarvoor moet je bij mijn andere 30 aanbieders zijn.

 

Kortom wordt het niet eens tijd om verder te kijken. Ik help u graag persoonlijk. Dat kan bij u thuis op de zaak of bij mij op kantoor. Ik heb een kantoor in het centrum van Barneveld. Voorzien van alle gemakken, lift en parkeerplaats voor de deur. Voel u weer klant. Welkom bij Paul Hypotheken.

informatief gesprek

Rabobank, Ing of ABN-Amro Hypotheek Op maat

Uit onderzoek van Adfiz blijkt dat de gemiddelde besparing bij een onafhankelijk hypotheekadviseur 0,37% bedraagt. Ik krijg van geldverstrekkers of verzekeraars geen vergoeding voor het afsluiten van een hypotheek. Dat is ook verboden bij wet. Dit om sturing door de adviseur naar een bepaalde maatschappij te voorkomen. Een goede ontwikkeling.  Jij als klant betaalt mij en niemand anders. Ik ben volledig onafhankelijk. 

Als onafhankelijk hypotheekadviseur maak ik keuze uit meer dan 30 aanbieders op rente en voorwaarden. Ik heb speciale software waarmee ik een selectie kan maken van de beste partijen die in jouw specifieke situatie past. Een bank adviseert alleen zijn eigen producten en maakt geen vergelijking. Ik lever je de allerbeste geldverstrekkers en vergelijk deze op rente en voorwaarden. Met name de voorwaarden zijn belangrijk. Hoe lang is de offerte geldig, kan je deze verlengen en zijn daar kosten aan verbonden? Kan de rente tussentijds nog dalen, bijvoorbeeld tot aan de overdracht bij de notaris? Hoeveel kan ik boetevrij aflossen en kan ik mijn contract meeverhuizen? 

Ik bemiddel ook voor de  grote banken. Je kunt  dus ook voor een hypotheekverhoging van je huidige hypotheek van de Rabobank, ABN-Amro of ING bij mij terecht of een andere aanpassing laten doen. 

Ook voor een levensverzekering of woonlastenverzekering maak ik een vergelijking uit verschillende aanbieders. 

vrijblijvend & informatief

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie over een dienst? Vraag dan hier een offerte aan of bel Paul 06-40280324

Scroll naar top