Oversluit service

PAULHYPOTHEKEN.NL

Oversluiten

Met de oversluitservice van Paul ben je verzekerd van gemak en lage lasten. Ik neem al het werk voor u uit handen. In één gesprek weet u direct hoeveel u kunt besparen. Dus heeft u een verleningsvoorstel van uw huidige bank of geldverstrekker ontvangen of moet u tegenwoordig alles online doen?

Veel mensen accepteren het renteaanbod van hun huidige geldverstrekker door de gewenste rente aan te vinken uit de keuzemogelijkheden. Er zijn veel aanbieders op de huidige markt actief. Je kan zelfs na het betalen van een boete en kosten toch voordeliger uit zijn en vele duizenden euro’s besparen. In een vrijblijvend gesprek weet je wat ik voor jou aan voordeel kan behalen. 

De hypotheekrente is momenteel erg laag. Wellicht is het nu het moment je huidige rentecontract te verbreken en voor meerdere jaren vast te zetten tegen een lagere rente. Daarnaast is het misschien ook wel het moment om de huidige woning te verduurzamen. Zonnepanelen en isolatie.  Ook kan dit het moment zijn voor een uitbouw of andere keuken. 

Ik laat je zien wat de opbrengsten en de kosten zijn van het oversluiten naar een andere geldverstrekker, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast informeer ik je over de fiscale mogelijkheden. Maak een vrijblijvende afspraak. 

informatief gesprek

Waarom een onafhankelijk hypotheekadviseur?

Uit onderzoek van Adfiz blijkt dat de gemiddelde besparing bij een onafhankelijk hypotheekadviseur 0,37% bedraagt. Ik krijg van geldverstrekkers of verzekeraars geen vergoeding voor het afsluiten van een hypotheek. Dat is ook verboden bij wet. Dit om sturing door de adviseur naar een bepaalde maatschappij te voorkomen. Een goede ontwikkeling.  Jij als klant betaalt mij en niemand anders. Ik ben volledig onafhankelijk. 

Als onafhankelijk hypotheekadviseur maak ik keuze uit meer dan 30 aanbieders op rente en voorwaarden. Ik heb speciale software waarmee ik een selectie kan maken van de beste partijen die in jouw specifieke situatie past. Een bank adviseert alleen zijn eigen producten en maakt geen vergelijking. Ik lever je de allerbeste geldverstrekkers en vergelijk deze op rente en voorwaarden. Met name de voorwaarden zijn belangrijk. Hoe lang is de offerte geldig, kan je deze verlengen en zijn daar kosten aan verbonden? Kan de rente tussentijds nog dalen, bijvoorbeeld tot aan de overdracht bij de notaris? Hoeveel kan ik boetevrij aflossen en kan ik mijn contract meeverhuizen? 

Ik bemiddel ook voor de  grote banken. Je kunt  dus ook voor een hypotheekverhoging van je huidige hypotheek van de Rabobank, ABN-Amro of ING bij mij terecht of een andere aanpassing laten doen. 

Ook voor een levensverzekering of woonlastenverzekering maak ik een vergelijking uit verschillende aanbieders. 

vrijblijvend & informatief

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie over een dienst? Vraag dan hier een offerte aan of bel Paul 06-40280324

Scroll naar top