Hypotheek voor ZZPer & DGA

PAULHYPOTHEKEN.NL

Zzp-er, flexwerker of DGA

Door de toename van het aantal ZZP-ers is er veel meer mogelijk geworden voor zelfstandig ondernemers, flexwerkers en DGA’s. De markt is echter totaal veranderd. Voor ZZP-ers die langer dan een jaar ondernemen zijn er al mogelijkheden. 

De banken, ABN-Amro, Rabobank, ING, BLG, florius, Woonfonds en Argenta bepalen zelf het inkomen  Ik werk met een aantal geldverstrekkers samen waarbij ik zelf met een tool het inkomen kan vaststellen. Dan heb je geen inkomensverklaring nodig. Bij een hypotheek met Nationale hypotheekgarantie heb je echter wel een inkomensverklaring nodig, maar dan kan ik je wel alvast een indicatie geven.

Met een inkomensverklaring kan eenvoudig en snel, veelal binnen vijf dagen, een inkomen worden afgegeven. Deze verklaring geeft zekerheid over de hoogte van het reken-inkomen en daarmee een indicatie voor de maximale financiering. Bepalend hierbij is ook bij welke geldverstrekker de financiering zal worden ondergebracht en de specifieke rekenregels van deze geldverstrekker. Zo kan je bij de ene geldverstrekker al een inkomensverklaring krijgen als je een jaar bezig bent met ondernemen en bij andere partijen kan dat bijvoorbeeld pas na drie jaar. 

Indien je ondernemer (zzp, eenmanszaak of DGA) bent en wilt weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact met mij op. Ik heb veel ervaring met het financieren van ondernemers. Daarnaast kan ik je helpen aan een inkomensverklaring en help ik je in het hele traject. 

informatief gesprek

Waarom een onafhankelijk hypotheekadviseur?

Uit onderzoek van Adfiz blijkt dat de gemiddelde besparing bij een onafhankelijk hypotheekadviseur 0,37% bedraagt. Ik krijg van geldverstrekkers of verzekeraars geen vergoeding voor het afsluiten van een hypotheek. Dat is ook verboden bij wet. Dit om sturing door de adviseur naar een bepaalde maatschappij te voorkomen. Een goede ontwikkeling.  Jij als klant betaalt mij en niemand anders. Ik ben volledig onafhankelijk. 

Als onafhankelijk hypotheekadviseur maak ik keuze uit meer dan 30 aanbieders op rente en voorwaarden. Ik heb speciale software waarmee ik een selectie kan maken van de beste partijen die in jouw specifieke situatie past. Een bank adviseert alleen zijn eigen producten en maakt geen vergelijking. Ik lever je de allerbeste geldverstrekkers en vergelijk deze op rente en voorwaarden. Met name de voorwaarden zijn belangrijk. Hoe lang is de offerte geldig, kan je deze verlengen en zijn daar kosten aan verbonden? Kan de rente tussentijds nog dalen, bijvoorbeeld tot aan de overdracht bij de notaris? Hoeveel kan ik boetevrij aflossen en kan ik mijn contract meeverhuizen? 

Ik bemiddel ook voor de  grote banken. Je kunt  dus ook voor een hypotheekverhoging van je huidige hypotheek van de Rabobank, ABN-Amro of ING bij mij terecht of een andere aanpassing laten doen. 

Ook voor een levensverzekering of woonlastenverzekering maak ik een vergelijking uit verschillende aanbieders. 

vrijblijvend & informatief

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie over een dienst? Vraag dan hier een offerte aan of bel Paul 06-40280324

Scroll naar top