Hypotheek voor een bedrijfspand

PAULHYPOTHEKEN.NL

Bedrijfspand aankopen of extra krediet

Bedrijfspand financieren

Ben je als ondernemer (DGA of zelfstandig ondernemer, ZZP-er)  al twee jaar bezig (twee volledige boekjaren) dan is het mogelijk om een zakelijke financiering aan te vragen voor bijvoorbeeld de aankoop van een bedrijfspand of het financieren van voorraad door middel van een bedrijfskrediet.  Ik heb een directe aanstelling bij een Bank en een samenwerkingsverband met een intermediair voor zakelijke financieringen. Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen op het zakelijk vlak, neem dan contact met mijn op.

Nb. Ook voor leasemogelijkheden van een bedrijfswagen kan ik je verder helpen.

informatief gesprek

Waarom een onafhankelijk hypotheekadviseur?

Uit onderzoek van Adfiz blijkt dat de gemiddelde besparing bij een onafhankelijk hypotheekadviseur 0,37% bedraagt. Ik krijg van geldverstrekkers of verzekeraars geen vergoeding voor het afsluiten van een hypotheek. Dat is ook verboden bij wet. Dit om sturing door de adviseur naar een bepaalde maatschappij te voorkomen. Een goede ontwikkeling.  Jij als klant betaalt mij en niemand anders. Ik ben volledig onafhankelijk. 

Als onafhankelijk hypotheekadviseur maak ik keuze uit meer dan 30 aanbieders op rente en voorwaarden. Ik heb speciale software waarmee ik een selectie kan maken van de beste partijen die in jouw specifieke situatie past. Een bank adviseert alleen zijn eigen producten en maakt geen vergelijking. Ik lever je de allerbeste geldverstrekkers en vergelijk deze op rente en voorwaarden. Met name de voorwaarden zijn belangrijk. Hoe lang is de offerte geldig, kan je deze verlengen en zijn daar kosten aan verbonden? Kan de rente tussentijds nog dalen, bijvoorbeeld tot aan de overdracht bij de notaris? Hoeveel kan ik boetevrij aflossen en kan ik mijn contract meeverhuizen? 

Ik bemiddel ook voor de  grote banken. Je kunt  dus ook voor een hypotheekverhoging van je huidige hypotheek van de Rabobank, ABN-Amro of ING bij mij terecht of een andere aanpassing laten doen. 

Ook voor een levensverzekering of woonlastenverzekering maak ik een vergelijking uit verschillende aanbieders. 

vrijblijvend & informatief

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie over een dienst? Vraag dan hier een offerte aan of bel Paul 06-40280324

Scroll naar top