Hypotheek met PGB

PAULHYPOTHEKEN.NL

Hypotheek met PGB inkomen

Persoonsgebonden budget dat je ontvangt vanwege een (minderjarig) gezinslid of als ondernemer wordt fiscaal gezien als inkomen in box-1. Toch kan je het PGB inkomen bijna niet meenemen als inkomen.

Ik heb veel ervaring opgedaan met PGB hypotheekaanvragen en werk samen met drie geldverstrekkers die PGB inkomen accepteren.

Bij PGB in de gezins/familie situatie is het van belang dat het gaat om een zorgovereenkomst voor onbepaalde tijd en dat de PGB budgethouder (de zorgbehoefende de leeftijd van 77 jaar nog niet heeft bereikt. De geldverstrekkers gaan uit van het gemiddelde van de afgelopen drie jaar. Dit kan je aantonen door aangiften inkomstenbelasting van de afgelopen drie jaar te aan te leveren of jaarcijfers in geval van zzp werkzaamheden. Dan is het ook van belang dat je staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en dat u zorg verleent aan minimaal twee zorgbehoevenden. Dus minimaal twee cliënten. Zie ook mijn andere website: www.PGBhypotheekadvies.nl

informatief gesprek

Waarom een onafhankelijk hypotheekadviseur?

Uit onderzoek van Adfiz blijkt dat de gemiddelde besparing bij een onafhankelijk hypotheekadviseur 0,37% bedraagt. Ik krijg van geldverstrekkers of verzekeraars geen vergoeding voor het afsluiten van een hypotheek. Dat is ook verboden bij wet. Dit om sturing door de adviseur naar een bepaalde maatschappij te voorkomen. Een goede ontwikkeling.  Jij als klant betaalt mij en niemand anders. Ik ben volledig onafhankelijk. 

Als onafhankelijk hypotheekadviseur maak ik keuze uit meer dan 30 aanbieders op rente en voorwaarden. Ik heb speciale software waarmee ik een selectie kan maken van de beste partijen die in jouw specifieke situatie past. Een bank adviseert alleen zijn eigen producten en maakt geen vergelijking. Ik lever je de allerbeste geldverstrekkers en vergelijk deze op rente en voorwaarden. Met name de voorwaarden zijn belangrijk. Hoe lang is de offerte geldig, kan je deze verlengen en zijn daar kosten aan verbonden? Kan de rente tussentijds nog dalen, bijvoorbeeld tot aan de overdracht bij de notaris? Hoeveel kan ik boetevrij aflossen en kan ik mijn contract meeverhuizen? 

Ik bemiddel ook voor de  grote banken. Je kunt  dus ook voor een hypotheekverhoging van je huidige hypotheek van de Rabobank, ABN-Amro of ING bij mij terecht of een andere aanpassing laten doen. 

Ook voor een levensverzekering of woonlastenverzekering maak ik een vergelijking uit verschillende aanbieders. 

vrijblijvend & informatief

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie over een dienst? Vraag dan hier een offerte aan of bel Paul 06-40280324

Scroll naar top