Expats

PAULHYPOTHEKEN.NL

Financiële planning helpt je keuzes te maken

Expats kopen vaker een huis in Nederland. Werkgevers binden graag gekwalificeerde medewerkers aan het bedrijf en goede huisvesting voor het gezin van de expat is dan een belangrijke voorwaarde en bepalende factor voor alle partijen om prettig te wonen en werken. Paul hypotheken helpt expats die een huis zoeken aan een passende hypotheek voor expats met een verbijfsvergunning kennismigrant. Ik heb veel ervaring met deze klantengroep en succesvol aan een woning met financiering geholpen. Dat doe ik samen met een makelaar en notaris.

Of je als expat net een maand in Nederland werkt of al een jaar. Door maatwerk en een goede selectie van geldverstrekkers is een hypotheek vrijwel altijd mogelijk. De ene geldvestrekker is daarin soepeler dan de andere. De inkomenseisen zijn hetzelfde als bij Nederlanders: een vast contract of een intentieverklaring voor een vast contract. Mocht dit er niet zijn, dan wordt er gekeken naar het gemiddelde inkomen over de laatste drie jaar. Paulhypotheken help expats bij de aankoopbemiddeling van de woning, het regelen van financiering en de noodzakelijke verzekeringen en aan een notaris. Zeker met de hoge huren voor expats is de stap naar een koopwoning veelal gunstiger.  Neem contact op met Paul.

Expats more often buy a house in the Netherlands. Employers like to bind qualified employees to the company and good housing for the family of the expat is an important condition and determining factor for all parties to live and work in a pleasant way. Paul mortgages helps expats who are looking for a house to find a suitable mortgage for expats with a residence permit for highly skilled migrants. I have a lot of experience with this customer group and successfully helped to a home with financing. I do this together with a broker and notary.

Whether you have been working in the Netherlands for a month or have been working as an expat for a year. Thanks to customization and a good selection of lenders, a mortgage is almost always possible. Some lenders are more flexible about this than others. The income requirements are the same as for the Dutch: a permanent contract or a declaration of intent for a permanent contract. If this is not the case, then the average income over the last three years is taken into account. Paulhypotheken helps expats with the purchase mediation of the home, arranging financing and the necessary insurance and with a notary. Especially with the high rents for expats, the step to an owner-occupied home is often more favorable. Please contact Paul.

informatief gesprek

Waarom een onafhankelijk financieel adviseur?

Uit onderzoek van Adfiz blijkt dat de gemiddelde besparing bij een onafhankelijk hypotheekadviseur 0,37% bedraagt. Ik krijg van geldverstrekkers of verzekeraars geen vergoeding voor het afsluiten van een hypotheek. Dat is ook verboden bij wet. Dit om sturing door de adviseur naar een bepaalde maatschappij te voorkomen. Een goede ontwikkeling.  Jij als klant betaalt mij en niemand anders. Ik ben volledig onafhankelijk. 

Als onafhankelijk hypotheekadviseur maak ik keuze uit meer dan 30 aanbieders op rente en voorwaarden. Ik heb speciale software waarmee ik een selectie kan maken van de beste partijen die in jouw specifieke situatie past. Een bank adviseert alleen zijn eigen producten en maakt geen vergelijking. Ik lever je de allerbeste geldverstrekkers en vergelijk deze op rente en voorwaarden. Met name de voorwaarden zijn belangrijk. Hoe lang is de offerte geldig, kan je deze verlengen en zijn daar kosten aan verbonden? Kan de rente tussentijds nog dalen, bijvoorbeeld tot aan de overdracht bij de notaris? Hoeveel kan ik boetevrij aflossen en kan ik mijn contract meeverhuizen? 

Ik bemiddel ook voor de  grote banken. Je kunt  dus ook voor een hypotheekverhoging van je huidige hypotheek van de Rabobank, ABN-Amro of ING bij mij terecht of een andere aanpassing laten doen. 

Ook voor een levensverzekering of woonlastenverzekering maak ik een vergelijking uit verschillende aanbieders. 

vrijblijvend & informatief

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie over een dienst? Vraag dan hier een offerte aan of bel Paul 06-40280324

Scroll naar top