Echtscheiding & hypotheek

PAULHYPOTHEKEN.NL

Echtscheiding

Uit elkaar gaan en de eigen woning. Eén op de drie huwelijken loopt in Nederland helaas spaak. Indien jullie besloten hebben uit elkaar te gaan dan kan de eigen woning een obstakel zijn. 
 
Blijft één van beiden in de woning wonen dan zal je de ander, de vertrekkende partner, moeten uitkopen. De geldverstrekker wil dan weten of de overnemende partner de woningfinanciering kan dragen. Als er overwaarde in de woning zit, zal ook daarvoor een oplossing moeten worden gevonden. Daarnaast is de hoogte van de alimentatie van invloed. Hoe zit het dan met de renteaftrek en waar heb je recht op? Kortom jullie zitten met een hoop vragen waarop je antwoord wil hebben. 
 
Ik heb ruime ervaring opgedaan met advies in echtscheidingssituaties. Er zijn geldverstrekkers waar je zonder boete kunt oversluiten naar een andere geldverstrekker, dat kan een flink voordeel betekenen. In een vrijblijvend eerste gesprek help ik je graag op weg. Ik werk samen met twee ervaren mediators waarmee ik jullie in contact kan brengen. 
informatief gesprek

Waarom een onafhankelijk hypotheekadviseur?

Uit onderzoek van Adfiz blijkt dat de gemiddelde besparing bij een onafhankelijk hypotheekadviseur 0,37% bedraagt. Ik krijg van geldverstrekkers of verzekeraars geen vergoeding voor het afsluiten van een hypotheek. Dat is ook verboden bij wet. Dit om sturing door de adviseur naar een bepaalde maatschappij te voorkomen. Een goede ontwikkeling.  Jij als klant betaalt mij en niemand anders. Ik ben volledig onafhankelijk. 

Als onafhankelijk hypotheekadviseur maak ik keuze uit meer dan 30 aanbieders op rente en voorwaarden. Ik heb speciale software waarmee ik een selectie kan maken van de beste partijen die in jouw specifieke situatie past. Een bank adviseert alleen zijn eigen producten en maakt geen vergelijking. Ik lever je de allerbeste geldverstrekkers en vergelijk deze op rente en voorwaarden. Met name de voorwaarden zijn belangrijk. Hoe lang is de offerte geldig, kan je deze verlengen en zijn daar kosten aan verbonden? Kan de rente tussentijds nog dalen, bijvoorbeeld tot aan de overdracht bij de notaris? Hoeveel kan ik boetevrij aflossen en kan ik mijn contract meeverhuizen? 

Ik bemiddel ook voor de  grote banken. Je kunt  dus ook voor een hypotheekverhoging van je huidige hypotheek van de Rabobank, ABN-Amro of ING bij mij terecht of een andere aanpassing laten doen. 

Ook voor een levensverzekering of woonlastenverzekering maak ik een vergelijking uit verschillende aanbieders. 

vrijblijvend & informatief

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie over een dienst? Vraag dan hier een offerte aan of bel Paul 06-40280324

Scroll naar top