Overwaarde hypotheek

Overwaardehypotheek, Beleggingspand, recreatiewoning, verhuurhypotheek, zakelijke of agrarische bestemming ?

Wat kan Paul financieren? 

Door mijn ervaring heb ik uiteenlopende panden gefinancierd. Waarmee kan ik je zoal helpen? 
 
Overwaardehypotheek: Voor het opnemen van overwaarde uit je woning zijn er inmiddels een kleine vijf aanbieders op de markt actief. De voorwaarden verschillen onderling en moeten aansluiten bij jouw wensen, nu en in de toekomst. Ik help je graag bij het maken van de juiste keuze. Zo heb je op die manier extra inkomen beschikbaar of een bedrag ineens om de huidige woning aan te passen, bijvoorbeeld om er wat langer te kunnen blijven wonen. 
 
Verhuurhypotheek:
Zelf een recreatiewoning kopen voor eigen gebruik of om te verhuren aan anderen? Of de aankoop van een appartement voor een studerende zoon of dochter? Of wil je meer rendement op je spaargeld en wil je een woning kopen om te verhuren? Ik help je aan de juiste financiering. 
 
Andere woonbestemming: 
Zoek je een financiering voor een agrarisch onderpand, een woon/winkelpand of een woonhuis met een zakelijke bestemming. Ik help je aan een financiering. 
 
Graag bespreek ik met jou de mogelijkheden. Ik heb veel ervaring opgedaan met het financieren van afwijkende onderpanden. Bel of mail mij voor het maken van een vrijblijvende afspraak. 

Delen mag 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar top