Aflossingsvrije hypotheek

PAULHYPOTHEKEN.NL

Een aflossingsvrije hypotheek en nu?

Je hebt een aflossingsvrij hypotheek die al loopt van voor 2012 of al veel langer en je vraagt je misschien af of je daar nu wel of niet op moet gaan aflossen. Wellicht heb je al advies gekregen van je eigen bank en heb je al van verschillende kanten advies ingewonnen. Wat ga je per maand extra betalen? Hoe groot is het probleem eigenlijk?

Is aflossingsvrij wel een probleem? Of een aflossingsvrije hypotheek in jou situatie een probleem is of kan worden is afhankelijk van verschillende factoren. Een aflossingsvrije hypotheek hoeft namelijk geen probleem te zijn. Paul Hypotheken heeft al veel klanten geholpen met dit vraagstuk. 

Ik kan je helpen door je financiële situatie nu en in de toekomst inzichtelijk te maken. Wat is je pensioeninkomen, wat is de waarde van de woning en wanneer is de 30 jarige looptijd van je hypotheek afgelopen?  Na 30 jaar is het geld wat je geleend hebt namelijk opeisbaar geworden en dit kan een probleem zijn bij een aflossingsvrije hypotheek. De geldverstrekker wil dan inzicht in je financiële situatie om een inschatting van het risico te maken. Als onafhankelijke financieel adviseur in Barneveld en omstreken help ik je graag. 

Door je aflossingsvrije hypotheek over te sluiten naar een andere geldverstrekker kan je dat moment weer met 30 jaar uitstellen. Stel dat je dit doet op je je 55e jaar dan zal de geldverstrekker op je 85e pas weer benaderen. Vaak naast de lagere lasten ook een reden voor veel mensen om de hypotheek over te sluiten. Blijf dus niet met je vragen zitten over je aflossingsvrije hypotheek en laat Paul kijken naar je financiële toekomst. Ik ben naast erkend hypotheekadviseur ook erkend financieel planner.

informatief gesprek

Waarom een onafhankelijk hypotheekadviseur?

Uit onderzoek van Adfiz blijkt dat de gemiddelde besparing bij een onafhankelijk hypotheekadviseur 0,37% bedraagt. Ik krijg van geldverstrekkers of verzekeraars geen vergoeding voor het afsluiten van een hypotheek. Dat is ook verboden bij wet. Dit om sturing door de adviseur naar een bepaalde maatschappij te voorkomen. Een goede ontwikkeling.  Jij als klant betaalt mij en niemand anders. Ik ben volledig onafhankelijk. 

Als onafhankelijk hypotheekadviseur maak ik keuze uit meer dan 30 aanbieders op rente en voorwaarden. Ik heb speciale software waarmee ik een selectie kan maken van de beste partijen die in jouw specifieke situatie past. Een bank adviseert alleen zijn eigen producten en maakt geen vergelijking. Ik lever je de allerbeste geldverstrekkers en vergelijk deze op rente en voorwaarden. Met name de voorwaarden zijn belangrijk. Hoe lang is de offerte geldig, kan je deze verlengen en zijn daar kosten aan verbonden? Kan de rente tussentijds nog dalen, bijvoorbeeld tot aan de overdracht bij de notaris? Hoeveel kan ik boetevrij aflossen en kan ik mijn contract meeverhuizen? 

Ik bemiddel ook voor de  grote banken. Door het sluiten van de kantoren moet veel op afstand via een beeldscherm of sta je lang in de wacht als je belt met de Rabobank, de ING of ABN-Amro. Bespaar jezelf een hoop ergernis en neem contact op met het team van Paul Hypotheken. Die staan je direct persoonlijk te woord zonder call centers.  Je kan dus ook een hypotheekaanpassing of hypotheekverhoging van je huidige hypotheek van de Rabobank, ABN-Amro of ING bij Paul Hypotheken terecht. Ik heb al veel klanten van de ING, Rabobank en ABN-Amro geholpen.  

Ook voor een levensverzekering of woonlastenverzekering maak ik een vergelijking uit verschillende aanbieders. 

vrijblijvend & informatief

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie over een dienst? Vraag dan hier een offerte aan of bel Paul 06-40280324

Scroll naar top